• 700x450 Crop 90 Szulinap
  Szülinapi party ajánlatok

  Programokkal, öttletekkel  Megnézem

 • 700x450 Crop 90 Sam 5483
  Minibölcsi

  Angol-magyar nyelven  Megnézem

 • 700x450 Crop 90 Sam 5412
  Foglalkozások

  Kicsiknek és nagyoknak  Megnézem

 • 700x450 Crop 90 Tabor
  Nyári táborok

  Sok-sok élménnyel  Megnézem

Kolyokcentrum Mikulas 2

A MIKULÁS

Csak így, nagybetűkkel, A MIKULÁS. Mert van sok-sok mikulás… de A MIKULÁS-ból csak 1 van!

És annak meg kell hagyni a tiszteletet, akiből csak 1 van! J  (Mint ismerjük a mondást, ANYA CSAK 1 VAN! J És tiszteljük is!)

Hogyan szervezzünk így hiteles Mikulás műsort, ha csak EGY van?

Hát tisztelettel!

Adjuk meg a MIKULÁS műsorhoz minden tiszteletünket, szervezzük meg úgy, hogy az felejthetetlen és hiteles legyen! Hogy elhiggyük, hogy nálunk járt A MIKULÁS!

Milyen is egy tiszteletre méltó mikulás? Olyan mikulásos….

És milyen A MIKULÁS? Hajlott hátú, szemüveges, piros pozsgás a nózija, elegánsan van felöltözve…..

és nagyon nagyon nagyon kedves a gyerekekhez. Mindegyikhez. Ahhoz is, aki egész évben jól viselkedett (ilyen persze nincs is), és

ahhoz is, aki 1-1 csínytevést „elvégzett” az elmúlt évben- na ilyen gyerekből van sok. Vagy minden gyerek ilyen kis csínytevős? J

A Mikulás figyel rájuk, szereti őket, és bizony elhangzik 1-1 dorgáló szó a szájából, aminek tényleg nagy hatása lesz a következő évre. Mert A MIKULÁS hiteles! És őszinte. És segít.

Hogyan kerül A MIKULÁS hozzánk? Meghívásra jön. De hát rengeteg meghívást kap!!! Hogy kerül mégis hozzánk? Hát úgy, hogy látja az előkészületeket, figyeli a szervezett műsor megrendezését, a díszletek beszerzését, és látja a manói készülődést… és innentől már nem kérdés neki, hogy hova is menjen elsőként.

A MIKULÁS rendezvényt hosszas előkészületek előzik meg. Sok-sok próba a Manókkal, jelmezes próba, aztán díszletes próba, aztán a táncos próba és végül a komplett előadás is összeáll.

A háttérben elkészülnek a jelmezek, a díszlet is összeáll.

Már csak a koordinátornak kell összeraknia az egész műsort.  Nem felejtve a miniket, akik a játszószőnyegről élvezik a műsort, a nagyobbak kisszékeket kapnak, míg a szülők nagy székeken ülnek.

Belépéskor krampuszok „virítanak” a bejáratnál, míg a mesében manók szerepelnek. Kell ennél több A MIKULÁSNAK, hogy megérkezzen?

A lelkes gyerekcsapat készen áll A MIKULÁS fogadására, énekelnek, halk zene szól…. betoppan A MIKULÁS.  Mikulás köszönti a Manóit, a gyerekeket, akik közül a bátrabbak énekelnek, mondókáznak. És következik egy váratlan fordulat, elköszönésképpen A MIKULÁS is  énekel a gyerekeknek. A megható pillanat után a mikulás csomagokat kiosztja a fáradt Mikulás, a gyerekek boldogok!

Ekkor a Manók még táncra perdítik a gyerekeket, egy utolsó búcsú játék következik, majd elköszönnek. Annak reményében, hogy jövőre is hozzánk látogat el A MIKULÁS!

Hogy ki az, akihez minden évben eljön A MIKULÁS?

A Kölyökcentrumba, és minden általunk szervezett programra.

Érdeklődni:

tappancs@vidamkolykok.hu

http://www.vidamkolykok.hu/index.php/rendezvenyek/mikulas

Itt az idő megbeszélni A MIKULÁS-sal, hogy hol is várjuk!

+36 20 9313 502 (Koczkás Patrícia)